AKTUELNOSTI

Excellent SME

- Decembar 2016

Svedočenju o tradiciji dobrog poslovanja naše firme, zadovoljnim korisnicima naših proizvoda i usluga pridružila se i Privredna komora Srbije dodeljivanjem sertifikata EXCELLENT SME.

Železara

- Decembar 2016

U saradnji sa inovativnom firmom Albos d.o.o. i profesorom Vukomanom Jokanovićem, Real S d.o.o. je kvalitetom svojih proizvoda uspeo da zadovolji zahteve našeg giganta železare Hesteel Serbia Iron&Steel d.o.o., što je potvrđeno izvršenim probama u toku protekle godine.

Novi proizvodi

- Januar 2016

Svedočenju o tradiciji dobrog poslovanja naše firme, zadovoljnim korisnicima naših proizvoda i usluga pridružila se i Privredna komora Srbije dodeljivanjem sertifikata EXCELLENT SME.

Nova ambalaža

- Maj 2015

Real S će uskoro svojim potrošačima ponuditi proizvode u novoj ambalaži – natron vrećama. Pripreme su u toku i ova značajna promena će biti sprovedena do kraja godine.

Osnovana društva

- Mart 2015

Jos jedan pozitivan rezultat konferencije Rosov pin 2014 jeste podrška učesnika za osnivanje “Srpskog društva za nanotehnologije i nanomedicinu”, i “Srpskog društva za vatrostalstvo i procesnu industriju” što je uspešno sprovedeno.

Rosov pin 2014

- Novembar 2014

U saradnji sa Inženjerskom akademijom, Institutom Vinča i cementarom Lafarge BFC, Real S je uspešno organizovao drugi po redu okrugli sto o vatrostalstvu, procesnoj industriji i nanotehnologijama.

Konferencija je posećena u velikom broju od strane vatrostalaca iz zemalja iz okruženja.Na samoj konferencij je organizovano glasanje za najbolji rad u konkurenciji mladih naučnika. Stručan, a svakako i kompetentan žiri činili su sami posetioci konferencije.

Zadovoljstvo nam je da istaknemo da je nagradu osvojio naš kolega Vladimir Vučetić, za rad Proizvodnja SiC oblikovanih vatrostalnih materijala za primenu do 1450 °C – obojena metalurgija, keramička veza, sekundarni SiC.

Rosov pin

Real S je ponovo organizator drugog regionalnog okruglog stola o vatrostalstvu, procesnoj industriji i nanotehnologijama.

Real S pomogao izdavanje knjige

Finansijska podrška za izdavanje knjige stručnog saradnika Real S dr Vukomana Jokanovića, pod nazivom Instrumentalne metode, ključ razumevanja nanotehnologije i nanomedicine.

Vatrostalni beton sa koloidnim vezivom

Prvi na prostoru bivse Jugoslavije u implementaciji nanotehnologija u proizvodnji vatrostalnih betona.

Konferencija „Domaći materijali za budućnost Srbije“

Na konferenciji “Domaći materijali za budućnost Srbiji”, koju je organizovala Privredna komora Srbije, Real S je predstavio stanje vatrostalstva u Srbiji koje je analizirano na osnovu brojnih podataka vezanim za odnos količine vatrostalnih materijala proizvedenih od strane domaćih proizvođača plasiranih na tržištu Republike Srbije i stranih velikih kompanija koji svoje proizvode plasiraju na tržištu vatrostalstva u Srbiji.

Vatrostalstvo u Srbiji – prezentacija

Okrugli sto: Rosov 2012

Zajedno sa Inženjerskom akademijom Srbije i Lafarge BFC, Real S je uspešno organizovao i realizovao prvi regionalni okrugli sto o vatrostalstvu.

Na osnovu predavanja koja su bila predstavljena na ROSOV-u, brojnih diskusija na plenumu i kontakata u toku prvog i drugog dana Okruglog stola proisteklo je nekoliko konkretnih zaključaka i inicijativa. Zaključci i inicijative vezane za organizaciono i institucionalno delovanje ROSOV-a kroz forme organizacije date već sastavom Naučno-stručnog i Organizacionog odbora. Prema tim incijatavama prihvaćenim od plenuma Okruglog stola, Nučno-stručni odbor ima za zadatak da definiše forme organizovanja.

Za više informacija posetite www.rosov.rs