Excellent SME - Decembar 2016

SME

Svedočenju o tradiciji dobrog poslovanja naše firme, zadovoljnim korisnicima naših proizvoda i usluga pridružila se i Privredna komora Srbije dodeljivanjem sertifikata EXCELLENT SME.


Železara - Decembar 2016

U saradnji sa inovativnom firmom Albos d.o.o. i profesorom Vukomanom Jokanovićem, Real S d.o.o. je kvalitetom svojih proizvoda uspeo da zadovolji zahteve našeg giganta železare Hesteel Serbia Iron&Steel d.o.o., što je potvrđeno izvršenim probama u toku protekle godine.

Link galerije


Novi proizvodi - Januar 2016

Vatrostalni betoni


Nova ambalaža – Maj 2015.

Real S će uskoro svojim potrošačima ponuditi proizvode u novoj ambalaži – natron vrećama. Pripreme su u toku i ova značajna promena će biti sprovedena do kraja godine.


Osnovana društva – Mart 2015.

Jos jedan pozitivan rezultat konferencije Rosov pin 2014 jeste podrška učesnika za osnivanje “Srpskog društva za nanotehnologije i nanomedicinu”, i “Srpskog društva za vatrostalstvo i procesnu industriju” što je uspešno sprovedeno.

Srpsko društvo za nanotehnologije i nanomedicinu

Srpsko društvo za vatrostalstvo i procesnu industriju


Rosov pin 2014 - Novembar 2014.

U saradnji sa Inženjerskom akademijom, Institutom Vinča i cementarom Lafarge BFC, Real S je uspešno organizovao drugi po redu okrugli sto o vatrostalstvu, procesnoj industriji i nanotehnologijama.
Konferencija je posećena u velikom broju od strane vatrostalaca iz zemalja iz okruženja.
Na samoj konferencij je organizovano glasanje za najbolji rad u konkurenciji mladih naučnika. Stručan, a svakako i kompetentan žiri činili su sami posetioci konferencije.
Zadovoljstvo nam je da istaknemo da je nagradu osvojio naš kolega Vladimir Vučetić, za rad Proizvodnja SiC oblikovanih vatrostalnih materijala za primenu do 1450 °C – obojena metalurgija, keramička veza, sekundarni SiC.


Rosov pin

Real S je ponovo organizator drugog regionalnog okruglog stola o vatrostalstvu, procesnoj industriji i nanotehnologijama.

logo-2014-web

www.rosov.rs


Real S pomogao izdavanje knjige

Finansijska podrška za izdavanje knjige stručnog saradnika Real S dr Vukomana Jokanovića, pod nazivom Instrumentalne metode, ključ razumevanja nanotehnologije i nanomedicine.

korice


Vatrostalni beton sa koloidnim vezivom

Prvi na prostoru bivse Jugoslavije u implementaciji nanotehnologija u proizvodnji vatrostalnih betona.


Konferencija „Domaći materijali za budućnost Srbije“

Na konferenciji “Domaći materijali za budućnost Srbiji”, koju je organizovala Privredna komora Srbije, Real S je predstavio stanje vatrostalstva u Srbiji koje je analizirano na osnovu brojnih podataka vezanim za odnos količine vatrostalnih materijala proizvedenih od strane domaćih proizvođača plasiranih na tržištu Republike Srbije i stranih velikih kompanija koji svoje proizvode plasiraju na tržištu vatrostalstva u Srbiji.

Vatrostalstvo u Srbiji – prezentacija


Okrugli sto: Rosov 2012

Zajedno sa Inženjerskom akademijom Srbije i Lafarge BFC, Real S je uspešno organizovao i realizovao prvi regionalni okrugli sto o vatrostalstvu.

Na osnovu predavanja koja su bila predstavljena na ROSOV-u, brojnih diskusija na plenumu i kontakata u toku prvog i drugog dana Okruglog stola proisteklo je nekoliko konkretnih zaključaka i inicijativa. Zaključci i inicijative vezane za organizaciono i institucionalno delovanje ROSOV-a kroz forme organizacije date već sastavom Naučno-stručnog i Organizacionog odbora. Prema tim incijatavama prihvaćenim od plenuma Okruglog stola, Nučno-stručni odbor ima za zadatak da definiše forme organizovanja.

Za više informacija posetite www.rosov.rs


Okrugli sto: Proizvodnja i primena vatrostalnih materijala

Real-s je jedan od inicijatora i članova organizacionog odbora skupa Okrugli sto: Proizvodnja i primena vatrostalnih materijala.


Real S dobitnik Lafarge diplome

diploma2012a

diploma2012


Real S dobitnik sertifikata za kvalifikaciju Holcim

Na skupu dobavljača kompanije Holcim (Srbija) d.o.o.  firmi Real S je uručen sertifikat za kvalifikaciju za kategoriju proizvod/usluga Refractory Material, čime su i firma Real S i njeni proizvodi dobili ocenu A – kvalifikovan bez ograničenja.
Kvalifikacija je bazirana na standardu procesa regionalne kvalifikacije dobavljača Holcim Istočna Evropa, koja procenjuje performanse dobavljača, robe i/ili usluge i finansijske sposobnosti i sistem upravljanja koji je implementiran u kompaniji dobavljača.
Pogledajte sertifikat ovde.


Real S investira u novu opremu za rad

Nabavkom lako demontažnog gumenog transportera Real S je poboljšao efikasnost prenosa materijala u toku radova na sanacijama peći.


Real-s dobitnik Lafarge diplome

Real – S dobtnik je nagradne za kvalitet postignut na radovima ozida rotacione peći. Primenom standarda iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, Real – S sa svojim timom dobio prestižno priznanje od kompanije Lafarge.

lafarge-diploma

diploma1

diploma2