O NAMA

”REAL S” d.o.o. Beograd je privatno preduzeće osnovano 1990. godine koje se bavi proizvodnjom i prodajom vatrostalnih materijala neophodnih u izgradnji i reparaciji objekata i postrojenja u industriji građevinskih materijala, metalurgiji, petrohemiji, naftnoj i hemijskoj industriji, energetici (cementare, ciglane, keramika, termoelektrane, željezare, livnice i sl.)

”REAL S” d.o.o. Beograd se bavi remontovanjem i održavanjem svih vrsta industrijskih peći, gorionika i drugih termo-tehničkih postrojenja i agregata kako u zemlji tako i na prostoru susednih zemalja.

Od svog osnivanja ”REAL S” d.o.o. Beograd uspešno osvaja tržište vatrostalnih materijala negujući svoje dokazane vrednosti iskazane kroz kvalitet proizvoda i usluga, razvijanje dugoročnih partnerskih onosa sa klijentima, stabilan rast i razvoj preduzeća, poštovanje i ispunjenje dogovora. U cilju povećanja konkurentske sposobnosti i osvajanja novih tržišta stalno unapređuje i razvija nove proizvode, uslugu i organizaciju.

Ovde možete preuzeti zvanični dokument ISO 9001:2008 standarda:
...

”REAL S” d.o.o. Beograd je zahvaljujući svemu napred navedenom dobio sertifikat sistema kvaliteta saglasno standardu ISO 9001:2008.

MISIJA

Naša misija je da sa svojim poslovnim aktivnostima ostvarujemo veće vrednosti za sopstveni razvoj i zadovoljenje potreba kupca, poslovnih partnera, zaposlenih i društvene zajednice. “REAL S” svoju misiju ostvaruje kroz postavljene ciljeve:

VIZIJA DRUSTVENA ODGOVORNOST

Vizija “REAL S” je da postane lider u regionu u oblasti proizvodnje i prodaje vatrostalnih materijala kreirajući ambijent u kom su potrebe i očekivanja kupaca, zaposlenih i društvene zajednice izvor ideja za postavljanje i dostizanje ciljeva kvaliteta i razvoja.
“REAL S” dosledno poštuje temeljna načela odgovornosti definisana aktivnom i odgovornom društvenom ulogom kroz:

Odgovornost i obaveze smo definisali politikom kvaliteta i ciljevima preduzeća čijim doslednim srovođenjem stvaramo dobrobit i sigurnost kako za kupce, partnere, zaposlene i nijhove porodice, tako i za društvo u kojem preduzeće radi.

Zahvaljujući činjenici da se “REAL S” od svog osnivanja ponaša i deluje kao društveno odgovorno preduzeće i poštujući napred navedeno dobili smo sertifikat sistema kvaliteta saglasno standardu ISO 9001:2008.

PROFIL

Na osnovu stupanja na snagu Zakona o porezu na dodatu vrednost od 01.01.2005. godine, dostavljamo Vam potrebne podatke o našoj identifikaciji: